14 Eki 2014

Anti Klişe Timi

"Ben bu takımın evladıyım"
Bu cümlenin üzerine tüy diken ifade "boş mukaveleye imza atmak"tır. Sözleşme süresi sonunda ya da sözleşme yenileme aşamasında yapılan uzun uzadıya pazarlıklar zaten hep evlat olmakla alakalı durumlar.

"Normalde hakemler hakkında konuşmam ama..."
Karşısında kamera ve mikrofon gören hemen her teknik adam ve futbolcunun sarıldığı cümledir. Hele hele favori gösterildikleri maçta istedikleri sonucu alamazlarsa... Bize her gün anormal! Üst üste üç pas yapamıyorsan zaten hakemler hakkında konuşma deyyus!

"Bizi engellemek istiyorlar"
Tüm cihan birleşmiş de bu takımın, teknik direktörün ya da oyuncunun önünü kesmeye çalışıyorlar ya, işte ben ona yanıyorum. İşte bunlar hep İllumunati...

"Önümüzdeki X maçı kazanıp..."
Matematik basit. Kalan maç sayısı X ise hedeflenen puan X*3'tür. Henüz gerçekleştiği görülmemiş olsa da bu ifadeden vazgeçmek ne mümkün!

"Milli takım arasını iyi değerlendirip..."
Takımda işler kötü gidiyorsa, bir iki de sakatlık varsa ağızlardan bu cümlenin dökülmesi kaçınılmazdır. Milli takım arasını iyi değerlendirmenin yolu Reina'dan geçer...

"Konuşursam Türkiye sallanır!"
Bu, en uç noktaların cümlesidir. Kurulan komplolar, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar ve dünyayı ele geçirme planlarını ifşa etmek mikrofon karşısındakinin boynunun borcudur. Henüz ne konuşan oldu, ne de ülke sallandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder