12 Ara 2010

Birde bir..

Alan Pardew Newcastle United'ın başında çıktığı ilk mücadeleden 3-1'lik zaferle ayrıldı. Newcastle United beklentileri aşarak kendi evinde Liverpool'dan her anlamda üstün bir oyun ortaya koydu ve 3 puanı alarak kendisini lig sıralamasının üst yarısına atmayı becerdi.

Pardew, Ashley ile sohbetinin ardından basının karşısıda..
Liverpool'u iki "Scouse" oyuncusunun, Kevin Nolan ve problem çocuk Joey Barton'ın sıradışı performansı ile saf dışı bırakan Pardew'in takımı nasıl oynatacağının sinyalleri de geldi bu maçta.. Görünüşe göre Pardew, Newcastle United'ı hücum ağırlıklı oynatacak. Bu iyi bir şey. Bununla birlikte takımda sorun yaşayan genç Andy Carroll'u keseceği söylentileri de boş çıkmış gibi görünüyor. Kendi adıma tek sürpriz Lovenkrands yerine Ameobi tercihi oldu.

Yine de, Newcastle United cephesinde sular kolay durulacağa benzemiyor. Taraftar Ashley'ye son derece kızgın ve bunu maç esnasında ve sonrasında yapılan "renkli" tezahüratlarla gösterdi. Bununla birlikte Alan Pardew maçın ardından hızla sahayı terk etti ve sonrasında Ashley ile "laflamak" için kaybolduğunu açıkladı. Bu durum taraftarı daha da öfkelendirmiş olacak ki forumlardaki yaratıcı tepkilerden kendisi de nasibini aldı. Maçın ardından Joey Barton'ın "Bu galibiyeti Hughton'a armağan ediyoruz," açıklaması da Pardew'in işinin ne kadar zor olduğunun bir başka göstergesi.

Bakalım..
Devre arası geliyor..
Alan Pardew bu sürede neleri ne kadar değiştirebilecek ve kendisini hem taraftara hem de oyunculara ne kadar kabul ettirebilecek göreceğiz.

Her şeye rağmen tebrikler NUFC!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder